Afgelopen week heb ik weer een paar hele leuke pasafspraken mogen doen. Het blijft toch bijzonder om bij mensen thuis te komen en samen een super fijne rolstoel broek op maat samen te stellen.

Wist jij al dat je bij BE IT BY JENN een maatwerk broek kunt samenstellen? Zo stellen we samen de fijnste broek voor jou samen voor in je rolstoel. En wist je dat je naast onze standaard kleuren collectie in de maatwerk broeken lijn ook andere kleuren en stoffen kunt kiezen! 

Wil jij ook een pasafspraak aan huis of digitaal? Neem dan contact met ons op via het contactformulier en we plannen samen een afspraak! 

Tijdens een pasafspraak kom ik bij jou aan huis, of we plannen een afspraak digitaal via Zoom. Ik neem dan de mogelijkse stof en kleur stalen mee. Verschillende maten en modellen. Samen gaan we dan kijken naar jouw wensen en welke broek dan het beste bij jou past. 

Ik kijk heel erg wat er bij jouw lichaam past en nodig is. In de maatwerklijn kunnen we alles aanpassen. Dus extra hoog achterpand, gulp, ritsen, verschillende beenlengtes,smaller model, en ga zo maar door. 

 

© 2019 - 2024 beitbyjenn | sitemap | rss