Het zou je vast niet ontgaan zijn, maar support beurs 2020 gaat niet door. Ze hadden de beurs al van mei naar oktober verschoven, en ook nu is die definitief van de baan en naar volgens jaar verplaats. 

Heel eerlijk, wat een giga domper. We hadden zo ontzettend veel zin in deze beurs en onze voorbereidingen waren al in volle gang. Maar veiligheid voorop uiteraard. 

Ik hoorde al van veel volgers en klanten dat als het wel door zou gaan, zij niet wisten of ze het wel aandurfde om erheen te komen. En dat begrijp ik ook wel. 

Wat alleen erg jammer is, is  dat zo’n beurs altijd een heel mooi moment is om de nieuwe collecties te bekijken, nieuwe stoffen en kleuren voor de rolstoelbroeken op maat te bekijken en in het echt contact met elkaar te hebben. 

Omdat we die service nu toch ook op een online manier willen aanbieden is het mogelijk om een online video call in te plannen. Gezellig met een bakje koffie of thee de mogelijkheden doorspreken? Of het nou je eerste BE IT BY JENN broek is, of dat je gewoon graag een nieuwe kleur wilt bestellen.. ik help je heel graag verder! 

We kunnen doormiddel van video bellen de verschillende mogelijkheden laten zien, ik kan je meer vertellen over de stoffen, de verschillen, de voordelen en de nadelen en zo kunnen we samen de beste broek voor jou uitkiezen. Is een standaard broek al voldoende, of moeten we een rolstoelbroek op maat maken, we kunnen alle mogelijkheden bespreken en ik help je graag! 

Wist je namelijk dat we ook een broek met gulp kunnen maken? Of ben jij iemand die altijd een riem om je broek draagt? Ook lusjes kunnen we voor jou maken! Eigenlijk is alles mogelijk, van zakken tot extra verhoogd achterpand. Van ritsen aan de onderkant tot klittenband. 

Wil jij gebruik maken van deze service en samen jouw ideale broek uitzoeken? Stuur dan een mailtje naar info@beitbyjenn.nl of reageer via het contact formulier en we plannen een afspraak!

 

Tot snel! 

© 2019 - 2024 beitbyjenn | sitemap | rss