vliegtuig
6 maart, 2017

Voor het eerst vliegen

Ik heb al eerder in blogs verteld dat ik heel graag zou willen vliegen, omdat je daarmee toch echt wel op heel mooie vakantiebestemmingen kunt komen. Maar dat het me nog niet gelukt was om Leo zover te krijgen.
Nou, ik kan je vertellen, het is me eindelijk GELUKT!! WIJ GAAN VLIEGEN.

En ik vind het doodeng, haha!
Er moest een huwelijksreis gepland worden.. als je gaat trouwen hoort daar toch ook een vakantie bij. Ik wou graag naar Mexico, Leo vond Texel wel een goed idee. Hmm dus echt het uiterste van elkaar (ha-ha).
Hier moesten we dan toch echt nog maar even goed over na gaan denken en bedenken wat we gingen doen.

Een bezoek aan het reisbureau, online zoektochten en wat navraag hier en daar bracht ons op de volgende bestemming: GRIEKENLAND!
Alles is rond en aangevraagd voor de vlucht en hotel. Spannend hoor! Het duurt nog even voor we gaan, maar we kunnen niet wachten.

Maar we zijn heel erg benieuwd naar jullie ervaringen met vliegen, vakanties in Griekenland etc. etc.! Alle tips en trucs zijn welkom.

Liefs,
Jenn

 

Plaats een bericht

Contact

A. Nijverheidsweg 12, 7005 BJ Doetinchem

E. info@beitbyjenn.nl

T. +31 (0) 618639881

Be it by jenn

Copyright © 2014-2017 beitbyjenn

All rights reserved

Terms of use Privacy Policy