logo3.2
5 januari, 2017

Terugblik op 2016

Wauw, wat is de tijd voorbij gevlogen. We zitten vandaag alweer op 5 januari 2017… dus tijd om eens terug te blikken op het afgelopen jaar.

2016 begon voor ons als BE IT heel goed, we lanceerde de nieuwe donkere jeans en die gingen als een speer in de verkoop en we stonden in januari al op de dwarslaesiedag in de Hoogstraat in Utrecht.

Februari stond in het teken van stagiaires bij ons op kantoor, hebben we de eerste porto’s van de kindercollectie binnen gekregen om hier weer mee door te gaan in het ontwikkelproces en zag Facebook het woord rolstoel als belediging waardoor onze advertentie geweigerd werd.

in maart waren we aanwezig op de dwarslaesiedag in de St Maartenskliniek in Nijmegen, reviewde we het Quokka rolstoeltasje en hebben we de ZOOM getest!

In april hebben we een hele gave shoot gedaan in het Wilhelmina park in Utrecht, schreef ik een review over het boek Crash van Niek van den Adel en waren we aanwezig op de informatiemarkt in het Sophia Revalidatie centrum in Den Haag.

24 april 2016 was ons 1 jarig bestaan alweer.. WAT GAAT DE TIJD SNEL! en net een paar dagen na ons 1 jarig bestaan behaalde we de 1500 likes op Facebook.

In mei lanceerde we onze super mooie Kaki broek, een musthave in je kast. Hebben we zebra t-shirts gesponsord voor de Pluryn Roparun en het Alexander Monro Borstkankerziekenhuis. We hebben een super gave Support Beurs gedraaid waar we ongelofelijk veel mensen hebben ontmoet en veel nieuwe klanten mogen verwelkomen en hebben we een prachtige prijs mogen verloten onder de klanten op de support beurs: een midweek arrangement in Badhotel Bruin op Vlieland!

in juni lanceerde we na het gigantische succes van de donkere jeans ook de lichte jeans, sponsorde we het Helioheroes team met vesten en stonden we met een stand op de ALS-dag.

in juli stonden we in de RETT nieuwsbrief als tip opgenomen, hadden we een gastblogger over duiken met een laesie en genoot ik van een welverdiende vakantie samen met Leo.

In augustus lanceerde in de website jenniferrijnberg.nl waar ik meer over mijn (privé) leven blog en vlog,  en begon onze nieuwe stagiair aan haar marketing stage voor een half jaar.

In september volgde we de paralympische spelen op de voet, zijn we opgenomen op de Scouters website, hadden we onze eerste pas sessie in een woongroep in Aalten, zochten we een gave quote om op een t-shirt te drukken, behaalde we de 2000 likes op de Facebook pagina en hadden we een hele leuke shoot met onze rollers.

Oktober begon met een stand op de schakeldag van de DON, hadden we de shoot met de winnaar van de limited edition t-shirt win actie en hadden we een presentatie op de Dutch Design Week in Eindhoven.

In november deelde we de eerste sneakpeak van de nieuwe donkere jeans (met kleine aanpassingen), waren we aanwezig op de beroepenavond op middelbare school Revius Doorn, waren we aanwezig op de informatie bijeenkomst over kleding in de Hoogstraat in Utrecht en stonden we met een mooi interview in het Support Magazine.

December stond in het teken van de nieuwe jeans met zakken en het aanvullen van de oude vertrouwde jeans, hadden we een leuke shoot voor deze broeken en zat het jaar er alweer op.

Wat hebben we veel gedaan in een jaar tijd en wat zijn we gegroeid als bedrijf.

Ik wil nogmaals iedereen die hieraan mee geholpen heeft ontzettend bedanken dat het zo’n prachtig jaar is geweest. Ik hoop dat deze mensen ook mee zullen helpen om 2017 een geweldig jaar te laten worden en dat het voor iedereen een jaar mag worden met heel veel hoogtepunten en we weer verschrikkelijk veel mogen leren en genieten!

Liefs,
Jenn

 

 

 

 

 

Plaats een bericht

Contact

A. Nijverheidsweg 12, 7005 BJ Doetinchem

E. info@beitbyjenn.nl

T. +31 (0) 618639881

Be it by jenn

Copyright © 2014-2017 beitbyjenn

All rights reserved

Terms of use Privacy Policy