Models


Ondanks een beperking positief in het leven staan? Gelukkig komen wij iedere dag mensen tegen die dit doen, en dat vinden wij fantastisch! Maak kennis met een aantal van deze rolmodellen:

BibJ (6 van 136)

Rolmodel Martijn

‘’Ik vind duiken in Nederland fantastisch, soms kan je onder water tot wel zeven meter ver kijken, daar zwemmen flink wat vissen!’’

Your Life, Your choice, Be it!

aa

aa

aa

aa

aa

aa

aa

13012839_1300236570004891_3092982196791324041_n

Rolmodel Jettie

‘Het belangrijkste is dat ik weer kan paardrijden. Mijn nieuwe paard Dalline en ik zijn nu aan elkaar aan het wennen, maar het gaat al heel goed. Mijn ultieme droom is om ooit de paralympische spelen te halen, dat zou geweldig zijn!”

Your Life, Your choice, Be it!

aa

aa

aa

aa

13239194_1324188637609684_554699786799380676_n

Rolmodel Madelon

“Door toneel ben ik erg open geworden en kan ik vervelende dingen beter accepteren. Ik voel me veel vrijer om mezelf te mogen zijn en daardoor kan ik mezelf zien als Madelon met een beperking, niet een beperkte Madelon.”

Your Life, Your choice, Be it!

aa

aa

aa

aa

aa

BibJ (61 van 136)

Rolmodel Hanneke

“Door alles wat ik heb mee gemaakt ben ik veel bewuster gaan leven, geniet ik van de kleine dingen in het leven en volg mijn hart. Ik heb zoveel bijzondere mensen ontmoet waardoor ik met recht kan zeggen: Ik ben een gezegend en gelukkig mens!”

Your Life, Your choice, Be it!

aa

aa

aa

aa

aa

aa

BibJ (35 van 136)

Rolmodel Anouk

Muziek is heel belangrijk in mijn leven, ik krijg er heel veel energie van. Daarom hou ik er ook ontzettend van om naar festivals te gaan! De sfeer die daar hangt is fantastisch. Ik dacht vroeger dat dit moeilijk zou zijn door mijn rolstoel, maar gelukkig weet ik nu dat het kan en ik mij er ontzettend vrij en gelukkig voel! Het mooiste is als ik dit samen met mijn vrienden doe, zij helpen mij (vaak letterlijk) over drempels heen te gaan.

Your Life, Your choice, Be it!

aa

aa

aa

aa

BibJ (104 van 136)

Rolmodel Maruschka

Ik zit nog niet zolang in een rolstoel maar ik leef wel al langer met een beperking. Ik heb sinds mijn achttiende last van angstklachten. Een manier voor mij om hiermee om te gaan is door er over te schrijven. Ik schrijf weblogs voor de website justliveblog.nl. Toen ik de diagnose dwarslaesie kreeg ben ik meteen op zoek gegaan naar blogs van mensen die in dezelfde situatie zitten. Wanneer je weet dat er anderen zijn die meegemaakt hebben waar jij door heen gaat biedt dat steun. Samen sta je sterk.

Your Life, Your choice, Be it!

aa

aa

aa

aa

IMG_0532

Rolmodel Soe

”Iedere dag is een uitdaging voor mij. Ik heb mijzelf aangeleerd om “hindernissen” als kansen te zien en het doel voor ogen te houden. Dat valt niet altijd mee, maar met een focus is alles mogelijk. Daarom vind ik het belangrijk om zelf plannen te maken en ook dingen te proberen, waarvan anderen zeggen dat het toch niet zal gaan. Vaak gaan de dingen ook niet als vanzelf en net even anders dan normaal. Als het niet kan zoals het moet, dan moet het maar zoals het kan. En ik weet dat ik het kan, als ik het maar wil!”

Your Life, Your choice, Be it!

aa

aa

aa

aa

IMG_0470

’Toen ik erachter kwam wat ik had, besloot ik om biotechnologie te gaan studeren, ik wil precies weten wat er verkeerd is in mijn DNA! De meeste patiënten wachten tot er ooit misschien een oplossing wordt gevonden, maar ik wil kijken of ik daar zelf wat aan bij kan dragen.’’

Your Life, Your choice, Be it!

Contact

A. Nijverheidsweg 12, 7005 BJ Doetinchem

E. info@beitbyjenn.nl

T. +31 (0) 618639881

Be it by jenn

Copyright © 2014-2017 beitbyjenn

All rights reserved

Terms of use Privacy Policy